Matematik

Matematik!....

30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Peter skal trække lod blandt sine klassekammerater, om hvem der skal være i hans gruppe i matematik. Der er 15 piger og 11 drenge (inkl. Peter) i klassen. Hvor stor er sandsynligheden for at Peter trækker en dreng?                    ikke skriv resultatet men derimod hvordan man skal gøre det trin efter trin tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Der (15 + 10) muligheder

De 10 af dem er drenge

Så chancen for at vælge en dreng er 10 / (15+10) = ?

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2013 af 123434 (Slettet)

Han kan ikke trække sig selv. Så han indgår ikke i klassen.

Uden Peter er der 25 elever, 15 piger og 10 drenge.

10/25=40/100=40%  Hvor mange drenge er der i forhold til piger.


Skriv et svar til: Matematik!....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.