Matematik

Beregn længden af højden fra B på siden AC

02. maj 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg forstå det her? 

Beregn længden af højden fra B på siden AC.

Jeg kender alle sidder og vinkler og arealet 

A = 28,73995°
B = 57,8986°
C = 93,36145°

a = 5,385
b = 9,487
c = 11,18

Areal : 25,4998.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2013 af Singlefyren (Slettet)

side AC betyder siden fra A til C, altså side b

Man navngiver en trekants sider efter den ene vinkel der ikke støder op til siden.

Brug f.eks. at areal = 1/2 * side * højde

eller brug sinV = modstående/hypotenusen


Svar #2
02. maj 2013 af Basseluft (Slettet)

Jeg kender jo b? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2013 af Singlefyren (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Beregn længden af højden fra B på siden AC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.