Fysik

Beregn strømstyrken I

02. maj 2013 af Ø,P (Slettet) - Niveau: B-niveau

et varme legeme har en resitens på 250 Ohm

et varmetab på 10 000 joule

på tre minutter

R = 250

E = 10 000

t = 180

 

hvordan beregner man I ud fra disse kriterier.

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. maj 2013 af hesch (Slettet)

P = ΔE / t

P = R * I2


Skriv et svar til: Beregn strømstyrken I

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.