Matematik

Matematik.

08. maj 2013 af ffffj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har problemer med opgaven, som jeg har vedhæftet.

Jeg har lavet a) Har lavet reggression og fået forskriften s(t)=1902,3*1,523t

b) Benyt modellen til at give et skøn over Tysklands solcellekapacitet i 2015.

skal jeg sætte 2015 in på t's plads i s(t)=1902,3*1,523t ?

 

 

Vedhæftet fil: Document7.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej, du skal indsætte det t, der svarer til år 2015.

Læs opgaveteksten. t angiver tiden målt i antal år efter 2005.


Svar #2
08. maj 2013 af ffffj (Slettet)

så jeg sætter 10 ind på t's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Svar #4
08. maj 2013 af ffffj (Slettet)

tak! 

c) hvordan gør jeg rede for hvad a og b fortæller om udviklingen? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Se på betydningen af konstanterne i en eksponentiel udvikling af formen

S(t) = b · at .


Svar #6
08. maj 2013 af ffffj (Slettet)

b er startværdien og a er fremskrivningsfaktoren. 

Tak for hjælpen:D 


Skriv et svar til: Matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.