Matematik

Ligning - isolere tæller

10. maj 2013 af pixlki (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har følgende ligning: 

tan(23) = 3/CD

Hvordan kan jeg få CD isoleret?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2013 af peter lind

Gang ligningen med CD og divider den med tan(23)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2013 af 123434 (Slettet)

tan(23) = 3/CD

tan(23)*CD = 3/CD*CD

tan(23)*CD = 3

tan(23)/tan(23)*CD=3/tan(23)

CD=3/tan(23)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er sådan set nævneren i brøken 3 / |CD| , der ønskes isoleret, ikke tælleren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Det er sådan set nævneren i brøken 3 / |CD| , der ønskes isoleret, ikke tælleren.

Tælleren er øverst-3

Nævneren nederst-CD

Ok så det er hele brøken, der skal isoleres.

Tan(23)=3/CD

Tan(23)*CD=3

CD=3/tan(23)?

 

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er jo netop nævneren |CD|, der skal isoleres.


Skriv et svar til: Ligning - isolere tæller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.