Matematik
Positive og negative tal
11. maj 2013 af
152429 (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Skriv en regel for facits fortegn når vi ganger eller deler
A. To positive tal fx 27:3
B. Et positivt og et negativt tal fx 9•(-3)
C. Et negativt og et positivt tal fx -27:3
D. To negativet tal fx (-9)•(-3)
A. To positive tal fx 27:3
B. Et positivt og et negativt tal fx 9•(-3)
C. Et negativt og et positivt tal fx -27:3
D. To negativet tal fx (-9)•(-3)
Svar #1
11. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
Noter fortegnet for resultatet i de forskellige eksempler
(+) · (+) = (?)
(+) · (-) = (?)
(-) · (+) = (?)
(-) · (-) = (?)
(+) : (+) = (?)
(+) : (-) = (?)
(-) : (+) = (?)
(-) : (-) = (?)
Skriv et svar til: Positive og negative tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
