Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

FK Marked

12. maj 2013 af Gomd (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

På et fuldkommen konkurrencemarked er der 10 udbydere, der sælger varen q. De har alle samme identiske totale omkostningsfunktioner:

C(Q)=2Q^2+5

Markedsefterspørgslen er givet ved:
D(p)=100-p

Bestem pris og mængde i markedets ligevægt.

Jeg har facit men kan ikke få det til at matche mit eget resultat.

Mit eget ville være:

P=MC => 100-Q=4Q => Q=20 => P=80

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2013 af christinacomaco (Slettet)

Jeg vil mene at du skal tage højde for, at der er 10 udbydere på markedet.

Dvs at Q=q1+q2+q3+q4+q5+q6+q7+q8+q9+q10

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2013 af emul0c


Skriv et svar til: FK Marked

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.