Matematik

kn formel

13. maj 2013 af Sonykid (Slettet)

rente = 0,035
termin = 5
kn = 59.384,32

a) hvor stort et beløb blev der indsat på kontoen


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af mathon

 

                     Ko = Kn • (1+r)-n


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2013 af lvr34 (Slettet)

 

    jævnfør renteformlen Kn = K0 · (1 + r)n, isoleres Kn i udtrykket 59.384,32 = Kn · (1 + 0,035)5


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2013 af lvr34 (Slettet)

Jeg mener selvfølgelig                         "... isoleres K0 i udtrykket 59.384,32 = K0 · (1 + 0,035)5"


Skriv et svar til: kn formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.