Matematik

Afl. Opgave.

13. maj 2013 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: 10. klasse

h*v2+t*(h*v)=s*L

jeg skal isolerer t og v

mine resultater er således

t=(s*l-h*v2)/(h*v)

(-th)±√((t^2*h^2+4*h*s*l)))/(2*h)=v

er dette rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er rigtigt, hvis l = L , og hvis v2 betyder v2 . Parenteserne er dog ude af balance i det sidste udtryk.


Skriv et svar til: Afl. Opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.