Matematik

Hurtig Hjælp til matematik!!!!!

14. maj 2013 af worldofvitra (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jesper vil mure en mur, der skal være 2,6 m høj

mellem hvert lag murtsten er der en fuge. et lag mursten med en fuge under kaldes et skifte. tre skifter måler 20 cm i højden.

Hvor mange skifter skal jesper mure ???

en mursten er 5,4 cm høj.

Hvor høj er en vandret fuge ??? 

tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2013 af PeterValberg

3 skifter er 20 cm, - hvilket betyder, at ét skifte er 20/3 cm

da murstenen er 5,4 cm høj, må højden på fugen være:  (20/3) - 5,4 = ..... cm

Antal skifter = (3·260)/20 = .... skifter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hurtig Hjælp til matematik!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.