Matematik

Matematik

14. maj 2013 af Almv (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med opgaven?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2013 af Mixzo (Slettet)

Hej

 

Jeg har ikke selv helt styr på funktioner, som er ganget samme og divideret med hinanden, da vi ikke har lært det endnu.

og jeg er for træt til at sætte mig ind i det nu.

men følg produktreglen og brøkreglen og du vil finde de rigtige svar, dette kræver dog, at du kan differentiere hvert enkelt funktion på normalvis.

Her er link til produktreglen og brøkreglen.

http://matematikb.wikispaces.com/Regneregler+for+differentiation

 

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Nogen, der vil hjælpes med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvor er dine egne forsøg?

Man skal differentiere de fire funktioner

f1(x) = (4·(√x) + 2x2)·√x  (benyt reglen for differentiation af potenser)

f2(x) = (x-3)/(2x-1) + 5  (benyt reglen for differentiation af en kvotient)

f3(x) = 1/(x-9) +1    (benyt reglen for differentiation af en kvotient)

f4(x) = x2 + (√x)/5   (benyt reglen for differentiation af potenser)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.