Matematik
ligning???
19. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Håber at nogen kan hjælpe mig med denne ligning...
3*x7=147
3*x7=147
Svar #1
19. oktober 2003 af krelle (Slettet)
det er vel 3*x^7=147?
Du isolerer x^7, og tager så den 7. rod på begge sider.
Du isolerer x^7, og tager så den 7. rod på begge sider.
Svar #2
20. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
3*x^7=147...
x^7=49...(division af 3)
x=7...(uddragelse af den 7.rod)
med venlig hilsen
Ronaldo
x^7=49...(division af 3)
x=7...(uddragelse af den 7.rod)
med venlig hilsen
Ronaldo
Skriv et svar til: ligning???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
