Matematik

Matematik

15. maj 2013 af brandy112 (Slettet)
Hvordan regner man det her ud: 300kr af 2400 er % På forhånd tak :-)

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Hvordan man deler 300 med 2400?

 


Svar #2
15. maj 2013 af brandy112 (Slettet)

Tak for det, men jeg tænkte mere på hvordan man deler 300 med 2400 da det tit kommer til færdighedsregning ;-)

Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Når okay 2. sek!


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Tænker du sådan?

Vedhæftet fil:sådan.jpg

Svar #5
15. maj 2013 af brandy112 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

#5 Har også med tekst til regnestykkerne, hvis det er eller er det helt fint med den anden. :)


Svar #7
15. maj 2013 af brandy112 (Slettet)

Jeg vil helst ikke være til besvær, men hvis du har tid må du gerne sende det :-)

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Haha nej overhovedet ikke, for fik nemlig ikke det rigtige på den før, angående guiden igennem det hele:)

Se vedhæftet

Og svaret bliver så:

0.125= 12.5%

Håber du er med.

Vedhæftet fil:bedre.jpg

Svar #9
15. maj 2013 af brandy112 (Slettet)

Ok mange tak, nu er jeg med :-)

Brugbart svar (1)

Svar #10
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

300kr af 2400 er %

300/2400*100=12,5%

 


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Hvordan man deler 300 med 2400?

For at gøre det lettere for dig selv, kan du reducere med 100

240/3

3 op i 24=8

3 op i 0

Så 240/3=80 og 2400/300=80

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Nej -

2400 / 300 = 8

-------------------------------

300 af 2400 = 1/8 = 100 / 8 % = 12½ %

;-)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.