Matematik

Mundtlig mat, beviser indenfor integralregning

17. maj 2013 af PELLLE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal til mundtlig mat eksamen og skal bl.a. op i integralregning. 
Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvad jeg skal komme ind på at beviser - altså hvilke der er vigtigst at tage med i oplægget!

Mit eksamenspørgsmål hedder blot:

Du skal vælge dele af din emneopgave med ovenstående titel, og redegøre
nærmere herfor.

Min emneopgave indholdt følgende:

Du skal redegøre for begrebet stamfunktion, herunder Definition 1 s.9 (F'(x)=f(x)), Sætning 2 med bevis (G(x)=F(x)+k) s.11 samt angive nogle stamfunktioner til elementære funktioner jnf.s.15.
Redegør endvidere for begrebet ubestemt integral herunder Sætning 3 (integralet af k*f(x)dx = k*integralet af f(x)dx og 4 (bevis for sum og differens) samt beviser s.18 og 19 .
Opskriv og bevis Differential og integralregningens hovedsætning s.24-26.
Gør rede for metoderne delvis (partiel) integration og integration ved substitution ved at opskrive og bevise sætning 1 s. 57-58 samt sætning 3 s. 66-67

 

Tænker at jeg i hvert fald vil starte med at forklare begrebet stamfunktion. 
Tænker også at jeg i hvert fald vil medtage beviset for differential og integralregningens hovedsætning

 

Men rækkefølge og hvilke andre beviser der skal med er jeg usikker på ??? håber nogle kan hjælpe :-)))


Skriv et svar til: Mundtlig mat, beviser indenfor integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.