Matematik

Matematik

20. maj 2013 af nejmenmenmen (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Tak på forhånd! Opgaven lød således:

A=4 B=-3

1. 3(a-b) jeg havde svaret 3, men min lærer siger det er forket! Hvad er svaret?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2013 af lalul (Slettet)

svaret er 21 :)

3*(4-(-3))

3*(4+3) - og - giver plus :)

3*7=21 :)


Svar #2
20. maj 2013 af nejmenmenmen (Slettet)

Jeg har altid fået af vide, det er minus gange minus som giver plus. Men er minus plus minus også plus

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2013 af 123434 (Slettet)

2#

Jo

(-)*(-)=+

(-)(-)=+

 

 


Svar #4
20. maj 2013 af nejmenmenmen (Slettet)

Ok tak! :D

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.