Tysk

HJÆLP! Tysk rettelse

20. maj 2013 af Boghveden10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey 

Jeg tænkte om i ikke lige kunne hjælpe mig med, at rette disse to tyske tekststykker? De skal afleveres her i aften, så det kunne være lækkert hvis i kunne hjælpe :). Teksterne handler om et tema vi har haft i tysk, "Willkommen in Deutschland". 

Tekststykke 1:

Die Text handelt von der Terrorgruppe „Nationalsozialistischer Underground“. Der Vorkämpfers des NSU, Uwe Mundlos, Beate Zschäpe und Uwe Bönhardt, wurden alle bei einer Explosion in Eisennach am 4. November 2011 beteiligt. Uwe Bönhardt und Uwe Mundlos begingen beide Selbstmord, aber Beate Zschäpe zündete das Versteck der Gruppe in Zwickau an und danach stellte sich der Polizei. In 13 Jahre habt die NSU, gemordet, gebombt und dutzende Banken überfielen. Doch weder Polizei noch Verfassungsschutz sahen hinter den Taten ein rechtsextremes Motiv.

Tekststykke 2:

- Muss sich mit der Traditionen eingefunden, oder muss sich der Gesellschaft anpassen?
- Kultur bewahrte oder Ausgrenzung von der Gesellschaft?
- Fremdenfeindlichkeit oder Kultur bewahrte?

- Ist der Fremdenfeindlichkeit Vorurteile ein Realität oder Nonsens? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. maj 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Die Text handelt von der Terrorgruppe „Nationalsozialistischer Untergrund Underground“. Der Die Vorkämpfer (måske: Die Anführer) des NSU, Uwe Mundlos, Beate Zschäpe und Uwe Bönhardt, wurden waren alle bei einer Explosion an einem Anschlag in Eisenach am 4. November 2011 beteiligt. Uwe Bönhardt und Uwe Mundlos begingen beide Selbstmord. aber Beate Zschäpe zündete das Versteck der Gruppe in Zwickau an und danach stellte sich danach der Polizei. In 13 Jahre lang hat der NSU gemordet, gebombt und dutzende Banken überfallen ielen. Doch weder Polizei noch Verfassungsschutz sahen hinter den Taten ein rechtsextremistisches Motiv.

Tekststykke 2:

- Muss man sich mit der Tradition abfnden eingefunden, oder muss sich der die Gesellschaft anpassen?
- Kultur bewahren oder Ausgrenzung von der Gesellschaft? måske: durch die Gesellschaft ??
- Fremdenfeindlichkeit oder Kultur bewahren?

- Ist der Fremdenfeindlichkeit Vorurteil, ein Realität oder Nonsens?
 

Jeg kunne godt tænke mig, at få tekststykke 2 på dansk


Svar #2
20. maj 2013 af Boghveden10 (Slettet)

Tak for rettelsen :)

Her er tekststykke 2 på dansk:

- Skal man indfinde sig med traditionerne eller skal man indpasse sig i samfundet?

- Kultur bevarende eller udelukkelse af samfundet?

- Fremmedfjendskhed eller kultur bevarende?

- Er NSUs fordomme en realitet eller nonsens?

(Har ligge rettet den sidste, fordi jeg godt kunne se at den ikke gav mening)


Svar #3
20. maj 2013 af Boghveden10 (Slettet)

Den sidste hedder i stedet:

- Er fremmedfjenskheden grundet i fordomme eller realitet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Skal man ?? indfinde?? sig med traditionerne eller skal man indpasse sig i samfundet?  mit bud: Soll man seine  Traditionen bewahren oder soll man sich (in die Geselschaft ) integrieren?

- Kultur bevarende eller udelukkelse af samfundet? = Soll man seine Kultur bewahren oder den Ausschluss aus der Gesellschaft riskieren?

- Fremmedfjendskhed eller kultur bevarende? = Fremdenfeindlichkeit oder Bewahrung der Kultur?

- Er NSUs fordomme en realitet eller nonsens = Sind die Vorurtele des NSU (des Nationalsozialistischen Untergrunds) eine Realität oder (nur) Unsinn? 

Er fremmedfjenskheden grundet i fordomme eller realitet? = Beruht die Fremdenfeindlichkeit auf Vorurteilen oder ist sie eine Realität?


 


Svar #5
20. maj 2013 af Boghveden10 (Slettet)

Tak for rettelserne :)!

Virkelige fedt du ville tage dig tid


Skriv et svar til: HJÆLP! Tysk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.