Matematik

Matematik - Hjælp

26. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Kan nogle hjælpe mig med 3,8) ?

På Dalum Papirfabrik arbejder de døgnet rundt, alle årets dage. Der arbejdes på skiftehold. Et skiftehold på 25 mand kan betjene alle maskinerne. En ansat arbejder i 35 timer om ugen i 46 uger om året.

3,6) Hvor mange timer arbejder en ansat på et år? 35*46 = 1610 timer

3,7) Hvor mange timer er der på et helt år? 24*365 = 8760 timer

3,8) Hvor mange skiftehold kan Dalum Papirfabrik klare sig med? HJÆLP :-D

________________________________________________________________________________________________

Kan nogle også hjælpe mig med 1,8)

Skolen får et tilbud på A4 papir til 19 kr. med moms for en pakke.

1,7) Beregn den samlede pris med moms for skolens papirforbrug på et år. 1000*19 = 19000

Skoler skal ikke betale moms, så på regningen trækkes momsen fra.

1,8) Hvor meget skal skolen betale om året for papir?

 


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af 123434 (Slettet)

8760/1610=ca 51/2 skiftehold er der brug for.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Ok så de bruger 1000 pakker på et år?    moms=25%  1,8 Skolen skal betale 19000kr*0,75=14250kr


Svar #3
27. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Tak, er virkelig taknemlig :-)


Skriv et svar til: Matematik - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.