Matematik

Gør rede for hvad tallene i modellen fortæller om drenges højde

26. maj 2013 af helpmepl (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en model kan sammenhængen mellem højde og alder for drenge i alderen i 5 år til 17 år beskrives ved 
y=5, 5x + 110,
hvor y er højden målt i cm, og x er alderen målt i år efter det femte år. 
Gør rede for hvad tallenen i modellen fortæller om drenges højde. 

Jeg ved at 110 er drenges nuværende højde, men har brug for hjælå med det andet, så jeg er klar til den skriftlige eksamen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af SuneChr

Alder 5 år, x = 0  y = 110

Fra og med 6. år vokser drengen med 5,5 cm pr år.

x ≤ 12


Skriv et svar til: Gør rede for hvad tallene i modellen fortæller om drenges højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.