Matematik

Matematik - Hjælp :-)

27. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Hej, jeg ville rigtig gerne have hjælp med 2 opgaver..

2,5) Beregn massefylden af papiret. 5/6,237 = 0,80 g/cm

Fotopapir i A4 format til printer kan købes i pakker med 100 stykker papir. En pakke er 1,6 cm tyk og vejer 1,075 kg.

2,6) Beregn massefylden af fotopapiret.

Masse = Massefylde * rumfang

Massefylde = Masse/rumfang

 

Rumfanget af et stykke A4 papir er = 6,237

Hjælp :-)

 


Svar #1
27. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Jeg vil også gerne have hjælp med 4,6) og 4,7)

Hvor mange m2 laver p6 på et minut? 1705 m2

Hvor mange m2 laver p7 på et minut? 3120 km2

 

De to papirmaskiner på Dalum Papirfabrik kører døgnet rundt hele året.

 

Hvor mange km2 papir produceres der om året? Hjælp :-D


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2013 af 123434 (Slettet)

4,6) 4, 7) Søde, du skal huske at skrive alle oplysninger i opgaveteksten. Nu fandt jeg opgaven inde på nettet. 550*3,1=1705 og 650*34,8=22620


Svar #3
28. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Dem har jeg jo lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Ok du har vægt og rumfang. Så skal du finde massefylden.Jeg går ud fra rumfang 6,237cm^3 og vægt 1,075kg.  Massefylde=1,075kg/6,237cm^3.......................................


Svar #5
30. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)

Tak, men har lavet dem.  Ellers tak :-D


Skriv et svar til: Matematik - Hjælp :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.