Matematik

Hjælp - Matematik

28. maj 2013 af Jose1235 (Slettet)


Hej, jeg ville rigtig gerne have hjælp med 2 opgaver..

2,5) Beregn massefylden af papiret. 5/6,237 = 0,80 g/cm (Har lavet)

Fotopapir i A4 format til printer kan købes i pakker med 100 stykker papir. En pakke er 1,6 cm tyk og vejer 1,075 kg.

2,6) Beregn massefylden af fotopapiret. (HJÆLP)

Masse = Massefylde * rumfang

Massefylde = Masse/rumfang



Fakta: Rumfanget af et stykke A4 papir er = 6,237

Hjælp :-)

 

Jeg vil også gerne have hjælp med 4,6) og 4,7)

Hvor mange m2 laver p6 på et minut? 1705 m2 (Har lavet)

Hvor mange m2 laver p7 på et minut? 3120 km2 (Har lavet)



De to papirmaskiner på Dalum Papirfabrik kører døgnet rundt hele året.



Hvor mange km2 papir produceres der om året? Hjælp :-D

Hilsen Josefine..


Skriv et svar til: Hjælp - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.