Matematik

Blandet tal

28. maj 2013 af JBiebs (Slettet)
Hvordan omskriver 8,7 til blandet tal??

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af woopss (Slettet)

8 7/10


Svar #2
28. maj 2013 af JBiebs (Slettet)

Hvordan omskriver man så 65:8= 8,125??
Hvordan omskriver man 8,125 til blandet tal??

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2013 af mathon

 

                  0,125 = 1/8

                  8,125 = 8 + 0,125 = 8 + 1/8 = 81/8


Svar #4
28. maj 2013 af JBiebs (Slettet)

Så det er 1/8?
Hvordan får du det til det? Hvordan regner man det ud?

Svar #5
28. maj 2013 af JBiebs (Slettet)

Hov undskyld så ikke det hele :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2013 af woopss (Slettet)

8 1/8.

Og man kan med fordel lærer 1/1 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/7 1/8 1/9 1/10i hovedet

Men ellers kan du jo løse ligningen:   0,125=1/x


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. maj 2013 af mathon

 

                        1
                       --- = 0,500
                        2

                        1
                       --- = 0,250
                        4

                        1
                       --- = 0,125
                        8


Skriv et svar til: Blandet tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.