Matematik

matematik

03. juni 2013 af abrahim (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad er midtercirklen areal hvis radius er 9,15 meter


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2013 af LeonhardEuler

Brug formelen for cirkels areal:

A=pi*r^2

 

A = 3,141*9,152


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2013 af 123434 (Slettet)

A=pi*r^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det har du allerede spurgt om i en tidligere tråd. Gå tilbage til den gamle tråd, hvor du har fået svar.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1352676

Lad være med at oprette nye tråde med de samme spørgsmål.


Svar #4
03. juni 2013 af abrahim (Slettet)

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.