Matematik

Bevis formel til bestemmelse af f'(x)

04. juni 2013 af carinad (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal snart op i mundtlig matematik b, og har en opgave der lyder: "Bevis formlen til bestemmelse af f'(x) for f(x) = ax + b", og jeg forstår ikke hvordan jeg skal bevise det? Jeg har i min bog fundet beviset for "f(x) = x2", men der står en masse med delta og jeg forstår heller ikke hvordan delta hører ind i sammenhængen der. Jeg ved at delta er forskellen på to tal, men i et bevis for f(x) = x^2, hvilken forskel er der så tale om her: "f(x+delta x) - (f(x) / delta x"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2013 af Stats

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Bevis formel til bestemmelse af f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.