Matematik
Opgaver til en cirkels ligning
21. oktober 2005 af
SHOCKWAVES (Slettet)
Hej, er disse opgaver lavet korrekt?
På forhånd tak!!
Matematikaflevering 14/10-05
opg 69: Punktmængde
a X^2 + (5-Y)^2 = 10
(X - 0)^2 + (Y - 5)^2 = 10
C= 0;-5. r= KVROD af 10
b X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = -46
(X - 7)^2 + 7^2 + (Y+1)^2 - 1^2 =-46
X^2 - 14X - 7^2 + 7^2 + Y^2 + 2Y + 1^2 - 1^2 = -46
X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = -46 - 7^2 + 1^2
X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = 4
C= 14;2. r= KVROD af 4
c X^2 +Y2 = Y - X + 15.5
X^2 + X + Y^2 -Y = Y - Y - X + X + 15.5
X^2 + X + Y^2 - Y = 15.5
(X + 0.5)^2 - 0.5^2 + (Y- 0.5)^2 + =.5^2 = 15.5
X^2 + X + 0.5^2 - 0.5^2 ? Y^2 - Y -0.5^2 + 0.5^2 = 15.5
X^2 + X + Y^2 - Y = 15.5 + 0.5^2 - 0.5^2
X^2 - X + Y^2 - Y = 16
C= 1;1. r= KVROD af 16
d X^2 - 6X + Y^2 - Y + 9.25 = 0
(X-3)^2 + 3^2 + (Y-0.5)^2 + 0.5^2 + 9.25 = 0
X^2 - 6X +3^2 - 3^2 + Y^2 - Y + 0.5^2 - 0.5^2 + 9.25 = 0
X^2 - 6X + Y^2 - Y = 0 - 9.25 - 3^2 - 0.5^2
X^2 - 6X + Y^2 - Y = 0
C= 6;-1. r=0
På forhånd tak!!
Matematikaflevering 14/10-05
opg 69: Punktmængde
a X^2 + (5-Y)^2 = 10
(X - 0)^2 + (Y - 5)^2 = 10
C= 0;-5. r= KVROD af 10
b X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = -46
(X - 7)^2 + 7^2 + (Y+1)^2 - 1^2 =-46
X^2 - 14X - 7^2 + 7^2 + Y^2 + 2Y + 1^2 - 1^2 = -46
X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = -46 - 7^2 + 1^2
X^2 - 14X + Y^2 + 2Y = 4
C= 14;2. r= KVROD af 4
c X^2 +Y2 = Y - X + 15.5
X^2 + X + Y^2 -Y = Y - Y - X + X + 15.5
X^2 + X + Y^2 - Y = 15.5
(X + 0.5)^2 - 0.5^2 + (Y- 0.5)^2 + =.5^2 = 15.5
X^2 + X + 0.5^2 - 0.5^2 ? Y^2 - Y -0.5^2 + 0.5^2 = 15.5
X^2 + X + Y^2 - Y = 15.5 + 0.5^2 - 0.5^2
X^2 - X + Y^2 - Y = 16
C= 1;1. r= KVROD af 16
d X^2 - 6X + Y^2 - Y + 9.25 = 0
(X-3)^2 + 3^2 + (Y-0.5)^2 + 0.5^2 + 9.25 = 0
X^2 - 6X +3^2 - 3^2 + Y^2 - Y + 0.5^2 - 0.5^2 + 9.25 = 0
X^2 - 6X + Y^2 - Y = 0 - 9.25 - 3^2 - 0.5^2
X^2 - 6X + Y^2 - Y = 0
C= 6;-1. r=0
Svar #1
21. oktober 2005 af Christina2004 (Slettet)
se
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=135549
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=135549
Skriv et svar til: Opgaver til en cirkels ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
