Matematik

Dm2 & cm2

09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

43 dm2 svarer til:____ cm2?

Jeg ved det ærligtalt ikke, og jeg har prøvet så mange gange. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2013 af mathon

 

           1 dm = 10 cm

            (1 dm)2 = (10 cm)2

            1 dm2 = 102 cm2

            1 dm2 = 100 cm2
 

           43 dm2 = 43 • (100 cm2) = 4300 cm2

           
 


Skriv et svar til: Dm2 & cm2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.