Matematik

Dm og meter.

09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Hvor mange decimeter (dm) svarer 9,6 meter til?

Jeg ved det ikke, og jeg har prøvet så meget. Nogen der ville hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2013 af PeterValberg

Decimeter betyder en tiendedel (1/10) af en meter.
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2013 af mathon

 

          1 m = 10 dm

          9,6 m = 9,6 • (10 dm) = 96 dm


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2013 af Krabasken (Slettet)


Skriv et svar til: Dm og meter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.