Matematik

Ligning

09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Har i en metode til at løse ligninger? F eks.
-I skal ikke give mig svaret, da jeg gerne selv ville prøve at løse dem(:


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2013 af mathon

 

               læg 2x til på begge sider

               træk 7 fra på begge sider

               divider med 4 på begge sider

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2013 af Stats

Der skal være ligevægt. Det vil sige, at det som du gør på den ene side, skal også ske på den anden side

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Er det så: x=8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2013 af mathon

 

              Netop!


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Ikke alene denne ligning, men ALLE ligninger løses ved at samle leddene med x på venstre side af lighedstegnet og resten på højre side - og derefter reducere efter de helt almindelige regler.

Du behøver ikke at spørge, om x = 8

Indsæt i stedet x=8 i din oprindelige ligning - og se så om det passer.

Det kaldes at gøre prøve - og det er en god måde til selv at kontrollere, om man har regnet rigtigt.

:-)


Svar #6
09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Damn jeg kan ikke lade hver med at bare være lidt stolt over mig selv(:
-Tak for hjælpen alle sammen! (:


Svar #7
09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Jeg fik 60 spørgsmål, og jeg svarede forkert med 2 spørgsmål. Men det er okay, jeg er stadig lidt stolt af mig selv(:
-Testen jeg fik, var ikke herinde på den her hjemmeside.


Brugbart svar (1)

Svar #8
09. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

- Man har lov til at være stolt over sig selv, når man er go'!

:-)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.