Matematik

eksponentielle ligninger

11. juni 2013 af kristinaslot (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal op til mundtlig matematik eksmanen om 2 timer og mangler meget hjælp til disse to spørgsmål:

Delspørgsmål:
Med udgangspunkt i ovennævnte emne kom da ind på, hvordan man finder fordoblingskonstanten / halveringskonstanten for en eksponentielfunktion af typen f(x) = bax. Du kan se på:

• f(x) = 3*1,18x

• f(x) = 180*0,95x


________________
OG:
Delspørgsmål:
Med udgangspunkt i ovennævnte emne kom da ind på, hvordan man finder forskriften for en eksponentiel funktion gennem 2 kendte punkter. Du kan se på:

• f(x) = bax gennem (-2,5) og (7,17)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Skriv et svar til: eksponentielle ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.