Matematik

Matematik

12. juni 2013 af Mel99 (Slettet)

I gennemsnit bruger hver af de 5,1 mio. danskere 100 kubikmeter drikkevand hvert år. Heraf bruges ca 60% i husholdningerne. Det meste af resten bruges erhvervslivet.

 

Hvor mange kubikmeter vand bruges hvert år i de danske husholdninger?

Det haster virkelig at få svaret hurtigst som muligt!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

60% er 60/100

60/100 af 5100000 = 60/100*5100000  :-)


Svar #2
12. juni 2013 af Mel99 (Slettet)

#1

60% er 60/100

60/100 af 5100000 = 60/100*5100000  :-)

 

Hvordan har du fået til 5100000 ?  :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Antal danskere: 5.100.000

Årligt vandforbrug for 1 dansker: 100m3

Procentdel i husholdninger: 60%

Samlet årligt forbrug af vand i danske husholdninger: 5.100.000·100m3·0,6 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

JA - jeg var lidt for hurtig :-)

5100000 danskere bruger bruger hver 100 m3 - altså ialt 100*5100000 m3

Du skal nu finde 60/100 heraf - altså

60/100*5100000*100 m3


Svar #5
12. juni 2013 af Mel99 (Slettet)

Okay, tak for det jer begge to :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Er det en acceptabel udregning?

(100m^3*5.100.000)*0,6=306.000.000m^3


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.