Debat

Gode grunde til ikke at aflyse projektugen

13. juni 2013 af bummelumbumbum - Niveau: 9. klasse
Jeg går i 7., og det har længe været planen, at vi skulle have projektuge i næste uge. Dog besluttede min klasselærer igår at fortælle, at istedet for at have projektuge, skulle han udvælge fire elever, der skulle komme op til prøveeksamen i mundtlig dansk, da "Ingen får noget ud af at skrive en opgave, I syntes alle at det er kedeligt og I kan bruge eksamensforberedelse ud i fremtiden".

Det synes jeg er latterligt. Danskeksamen skal vi maks op i to gange i vores liv, (og halvdelen af os har allerede valgt prøveforberedelse som valgfag næste år) og vi skal arbejde med tværfaglige projekter resten af vores liv. Vi har også allesammen virkeligt set frem til det, ligeså meget som til jul.

Så vi prøver på at overbevise vores lærer om at vi kan bruge projektugen til meget mere end at bare fire elever skal op til en prøveeksamen, men vi har brug for flere grunde. Så hvilke gode grunde er der til at have projektuge?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2013 af epicisa (Slettet)

- Fortæl din lærer, hvordan alle dine klassekammerater har set frem til den oplevelse, som han desuden havde lovet jer. I kan evt skrive et "brev", hvor I fortæller hvordan det påvirker hver enkel person (eller I kan sige det hver især i en lektion)


- Fortæl ham, at I trods alt kun er børn/unge mennesker, som også har brug for noget anderledes/noget som ikke er helt igennem alovrligt og vigtigt.

 

- Bed ham om, at argumentere for hans sag, og find modargumenter for det.

 

- Snak med jeres andre lærere, og se om de har samme holdning som jer. Hvis de har det, så bed dem om at støtte jer. I kan også fortælle jeres lærer det.

 

 

Håber at det kunne hjælpe lidt på det. Held og lykke!


Skriv et svar til: Gode grunde til ikke at aflyse projektugen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.