Matematik

hastighed til tid

16. juni 2013 af jeffreyy1 (Slettet)
Fra odense til gibratar er der 3255 km. Hvor lang tid vil flyveturen tage være hvis et flyflyver med 650km/t

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af peter lind

Brug s= v*t s strækningen, v hastigheden t tiden


Svar #2
16. juni 2013 af jeffreyy1 (Slettet)

kan du formulere det lidt mere


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. juni 2013 af peter lind

Hvis du indsætter dine data har du 3255 km = 650 km/t *tid


Svar #4
16. juni 2013 af jeffreyy1 (Slettet)

ja så for jeg 5,0076923077. er det timer


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. juni 2013 af peter lind

ja


Svar #6
16. juni 2013 af jeffreyy1 (Slettet)

tak


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. juni 2013 af 123434 (Slettet)

4# Ja. 3255km/ 650km/t= ca 5 timer.


Skriv et svar til: hastighed til tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.