Matematik
Matematik Eksamensspørgsmål
20. juni 2013 af
callealtea (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej SP.
Jeg har et eksamensspørgsmål i matematik hvor jeg er lidt i tvivl om hvad der forventes:
"Der ønskes en behandling af differentialligningerne af typerne y'=ky og y'=b-ay. Bevis løsningsformlen for en af dem"
Den 2. Del har jeg styr på, altså beviset for den fuldstændige løsning. Men hvad kan jeg komme ind på under 'behandlingen'?
På forhånd tak.
Jeg har et eksamensspørgsmål i matematik hvor jeg er lidt i tvivl om hvad der forventes:
"Der ønskes en behandling af differentialligningerne af typerne y'=ky og y'=b-ay. Bevis løsningsformlen for en af dem"
Den 2. Del har jeg styr på, altså beviset for den fuldstændige løsning. Men hvad kan jeg komme ind på under 'behandlingen'?
På forhånd tak.
Svar #1
20. juni 2013 af RRK (Slettet)
Du kan komme ind på hvordan den ene er et specialtilfælde af den anden - og hvordan man kan se det af løsningen.. :)
Derudover så selvfølgelig starte med en redegørelse for hvad en differentialligning er og generelle ting vedr disse.. :)
Skriv et svar til: Matematik Eksamensspørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
