Fysik

Ohms (billed)

23. juni 2013 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

HeJ

Jeg skal bevise beviset for parralelkoblet serier og jeg forstår ikke hvordan man i sidste del er kommet fra - til. Se bilag 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2013 af Lars195 (Slettet)

I en serie kobling vil modstandens størrelse R = R
I en parallel kobling vil modstanden størrelse R , vil i koblingen svarer til 1/R...
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Der er divideret på begge sider af lighedstegnet med U.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2013 af mathon

 

      så du har

 
                          1     1      1
                         --- = --- + ---
                         Rp    R1   R2


      hvoraf 
                                  R1 • R2
                         Rp = ----------
                                 R1 + R2


                        


                    


Skriv et svar til: Ohms (billed)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.