Matematik

Matematik

24. juni 2013 af jack2288 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej ville i ikke lige give mig svar på min opgave Jimmy skal sætte tapet på en væg der er 3 meter høj og 8 meter bred tapetet kommer i ruller der er 1 meter bred hvormange meter tapet skal Jimmy bruge

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn længden af tapetrulle, så den har samme areal som væggen. (B niveau??).


Svar #2
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

Er det rigtigt at han skal bruge 23 meter



Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. Beregn først væggens areal.


Svar #4
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

Hvad er svaret så ???

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Genlæs #3. Beregn væggens areal. 


Svar #6
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

For jeg svaret af det???

Svar #7
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

Jeg har beregnet den til sådan 3m+8m gange 2 og svaret er 23 korrekt ???

Svar #8
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

Eller mente 22

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6-8

Nej, det er ikke korrekt. Væggen har form som et rektangel. Benyt udtrykket for et rektangels areal, ikke for dets omkreds.


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Areal=længde*bredde  24m^3=8m*3m. En rulle=1m bred. Skal han anvende 24 ruller?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.