Matematik

Lidt matematik øvelser i ferien.

07. juli 2013 af 123434 (Slettet)

1) sin v, når v = 15.3°  

mit resultat: sin(v)=0,26

 

2) tan v, når v =88,4°  

mit resultat tan(v)=35,8

3)  Opgave 401. På figuren nedenfor er siderne i to par ensvinklede trekanter angivet. Bestem først sidelængderne x, y. http://matb1stx.systime.dk/index.php?id=418

 

Mit resultat og fremgangsmåde. 

8/5*7=11,2 12:8/5=7,5

y=11,2 og x=7,5

 

4) x^2-2x-3=(x-3)(x-1)

 

5) x^2-3x-10=(x+2)(x-5)

 

6) x^2+8x+15=(x+3)(x+5)

Har jeg lavet nogen fejl? 

Tak på forhånd.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juli 2013 af PeterValberg

1) korrekt

2) korrekt

3) korrekt

4) (x-3)(x+1)  

5) korrekt

6) korrekt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. juli 2013 af 123434 (Slettet)

Tak Peter.


Skriv et svar til: Lidt matematik øvelser i ferien.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.