Matematik

Lidt matematik

08. juli 2013 af 123434 (Slettet)

1) x^2+2x-24=(x-6)(x+4)  2) x^2-7x-18=(x+2)(x-9)   3)  x^2-3x-10=(x+2)(x-5)  Er der sneget sig nogen fejl ind? Tusind tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juli 2013 af peter lind

1) (x+6)(x-4) resten er rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juli 2013 af LeonhardEuler

Alle er korrekte


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juli 2013 af mathon

#1 gentages!!!

                 1) (x+6)(x-4) resten er rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juli 2013 af mathon

detaljer


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juli 2013 af mathon

prøv ved at

                     • normere ligningerne 

                     • anvende reglen i #4 


                                             1)  3x2 - 3x - 36 = 0

                                             2)  4x2 + 8x - 60 = 0

                                             3)  2x2 + 18x + 28 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. juli 2013 af peter lind

Tip til kontrol: når koefficienten til x2 er 1 gælder der at produktet af rødderne er konstantleddet og summen af rødderne er koefficienten til x med modsat fortegn


Skriv et svar til: Lidt matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.