Matematik
HJÆLP! forskellen på integral og areal ud fra f(x) = cos(x) , ∈ [0; pi]
Hej alle sammen - Jeg har virkelig brug for hjælp
Gør rede for forskellen på integral og areal ud fra f(x)= cos(x) , ∈ [0; pi]
Er der nogle der vil skrive et par bevingede ord?
Venlig hilsen.
Svar #2
11. august 2013 af LubDub (Slettet)
Integralet:
o∫π cos(x) dx = [cos(x)]oπ = sin(π) - sin(0) = 0
Arealet:
A = o∫π/2 cos(x) dx - π/2∫π cos(x) dx = sin(π/2) - sin(0) - (sin(π) - sin(π/2)) = 1 - 0 - (0 -1) = 1 + 1 = 2
Skriv et svar til: HJÆLP! forskellen på integral og areal ud fra f(x) = cos(x) , ∈ [0; pi]
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

