Matematik

Matematik - hjælp!!

15. august 2013 af JasminBL (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej.. Som nævnt stinker jeg til matematik. Jeg forsøger at blive bedre, men de her spørgmsål forvirrer mig sindssygt meget!
Her er de: 23 - 234 og -23 - 234 og -23 • 9 og 255 : -5 også de sidste: 3,6 + 2/5 + 150% og 5 • 6/13 + 5 • 4 - 7 og 28,8 - 30 + 0,002 - 173 og 0,6666666.... * 0,3333333... + 9 og 1/4 • 16 + 2/5 • 15 + 5/4 • 40 og til sidst 3 1/2 (blandede tal) gange 2/5 ------ jeg kunne virkelig godt bruge hjælp til alle disse spørgsmål!!!

Brugbart svar (3)

Svar #1
15. august 2013 af mathon


               Har du en plan for, hvordan du vil lære det?

               Ellers bliver det en fortsat ugentlig foreteelse, at du spørger om 20 elementære opgaver pr gang.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2013 af mathon

               23 - 234 = -(234 - 23) = -211

               -23 - 234 = -(23 + 234) = -257

               -23 • 9 = -(23 • 9) = -207

               255 : (-5) = -(255 : 5) = -51


Skriv et svar til: Matematik - hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.