Studiejob

Ingen job-erfaring!!!

15. august 2013 af Amril (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Hvor meget betyder manglende joberfaring mht. mulighederne for at få et relevant studiejob under universitetet? Er 19 år, og skal begynde på UNI næste år, og jeg har ikke haft et arbejde før, og selvom jeg søger vildt meget, så får jeg intet andet en den goe gamle besked om "jeg ikke er en del af deres videre ansættelsesforløb", og jeg overvejer derfor bare at tage ud at rejse dette år istedet for... er det en god ide, eller skal jeg forsætte med at søge? Hvor meget betyder det?

 

Jeg ved godt, at også karakterer bliver der også kigget på, og de er ikke et problem. Så jeg vil bare gerne vide, om manglende job-erfaring muligvis kan starte en kædereaktion, hvor jeg ikke får studiejob, og så bliver det mere kompliceret at få et "rigtigt" job efter studie (Hvor virksomheder jo netop gerne vil have folk med relevant erfaring...)

 

Tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2013 af MaibritG

Jeg tror ikke, at du skal bekymre dig så meget om det. Jeg har da godt nok haft en fritidsjob i den samme virksomhed siden 2008, men det er bestemt ikke derfor, at jeg har fået mine to studierelevante jobs. Det skyldes derimod min kvalifikationer, som bl.a. er tilegnet gennem mit studie. 

Ang. arbejde kontra rejse.: Jeg synes du umiddelbart dels skal følge din mavefornemmelse og dels sætte en deadline for hvornår du senest skal have et arbejde. Overskrides denne, jamen så har du jo muligheden for at tage ud at rejse.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2013 af Bauz (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Ingen job-erfaring!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.