Matematik

ligninger

18. august 2013 af sealion (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal bestemme nogle støttepunkter for følgende liniære funktioner og tegne de grafiske billede i et kordinat system.

Jeg systes ikke der er nogle forskel på hvordan grafen kommer til at se ud så tækte der nok var fejl. Og er virkelig dårlig til matematik..

Men første ligning er: f(x) = 2x-3 også laver man støtte punkter ved at tegne et sildeben og også lave en ligning? 2*0-3? = -3. er den rigtig? I så fald skal man jo bare videre. 2*1-3 = -1? Også putte punkterne ind i geogebra? Der skrev jeg det ind således; (-3.00, -3.00) osv. er det forkert skrevet ind? 

 

De andre ligner er;
f(x) =  -0,5x+3

f(x) = 2     Forstår jeg slet ikke..

f(x) = 0,66x   igen.. forstår det ikke.

 

Bemærk: Har omregnet brøk til diciamal da jeg ikke ved hvordan man skriver brøk på computer. 0,5 = en halv skrevet som brøk og 0,66 = 2 tredjedele 

 

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2013 af 123434 (Slettet)

f(x)=2x-3

(0,-3) (1,-1) (2,1) (3,3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2013 af mette48 (Slettet)

f(x) = 2x-3  punkter:  (0,-3) og (1,-1)

f(x) =  -0,5x+3               f(2) = -0,5*2+3=2       (2,2)          og f(4)=-0,5*4+3=1    (4,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2013 af mette48 (Slettet)

Du kan godt få hjælp til den sidste også, når du har styr på de første

spørg bare


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.