Matematik

Matematik - HJÆÆLP

18. august 2013 af JosefineBLLB (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hey! Jeg har rodet med noget i et GODT stykke tid nu! Jeg skal løse dette: (-7) • 9 • (-5) • (-2) ------ jeg har selv fået det til -630 (spørg ikke hvordan) men jeg ved ikke, om det er rigtigt. Lidt hjælp ville jeg være taknemlig for!

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2013 af thecartman (Slettet)

Det er rigtigt

 

(-7) * 9 = -63

(-63) * (-5) = 315

315 * (-2) = -630


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2013 af mathon


benyt
                     -a = (-1)•a

                     (-7) • 9 • (-5) • (-2) = (-1) • 7 • 9 • (-1) • 5 • (-1) • 2 = (-1)3 • (7•9•5•2) = -(1)•(63•10) = -630


Svar #3
18. august 2013 af JosefineBLLB (Slettet)

Det er jeg glad for at høre :D

Skriv et svar til: Matematik - HJÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.