Matematik

find toppunkt for parabel

19. august 2013 af madsfck (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til at finde toppunktet for denne parabel.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af mathon

              f(x) = ax2 + bx + c    a≠0

              T = (-b/(2a);-d/(4a))


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2013 af mette48 (Slettet)

for y=ax2+bx+c er toppunktet (xt , yt) = (-b/(2*a) , -d/(4*a))

indsæt værdierne i formelen og regn ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg følger lige med.


Skriv et svar til: find toppunkt for parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.