Matematik
areal og bestemt integral
21. august 2013 af
hiieronymus (Slettet)
Har virkelig brug for hjælp! kan bare ikke få begyndt på denne opgave, da jeg ikke ved hvordan jeg skal løse den. Har vedhæft opgaven. Håber der er en som kan hjælpe! :)
Vedhæftet fil: Billede uden titel.png
Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)
Beregn integralet
A(M) = 0∫π/4 tan2(x) dx
Benyt, at
(tan(x))' = 1/cos2(x) = 1 + tan2(x) .
Skriv et svar til: areal og bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
