Matematik

Er det rigtigt?

21. august 2013 af jihudsif (Slettet)

Giver -2x+3=-2x+3 = -1 eller 0x eller bare 0??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Er dette din ligning

-2x+3 = -2x+3 ,

eller dette

-2x+3 = -1   ?

 


Svar #2
21. august 2013 af jihudsif (Slettet)

Den første.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Så er alle tal en løsning.


Svar #4
21. august 2013 af jihudsif (Slettet)

Den her ligning -2x+3=-2x+3              giver den 0 eller -1??


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Læs svaret i #3. Ethvert tal er løsning i den ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Ligningen passer, ligeyldigt hvad x er

:-)


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.