Fysik
Hookes lov
23. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hvorfor er der minus tegn i min formel når hookes lov siger :
F = k * x
min formel: F = -k * x
F = k * x
min formel: F = -k * x
Svar #1
23. oktober 2003 af krelle (Slettet)
Uden at vide det, vil jeg sige det er den modsatrettede kraft du har fundet...
Svar #2
24. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Du har vel bare valgt et koordinatsystem, således at fortegnet bliver negativt.
Skriv et svar til: Hookes lov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
