Matematik

Matematik

31. august 2013 af Chas96 (Slettet)
Nogen der kan Hjælpe???

(X+y)(a+2y)
(B-a)i anden
Og
5-x=
-17+2x=15
4-x=4
7x-21=o
-3*x=21
(5-4y+2x)(5+3y)

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det hele er skrevet gnidret sammen. Der ser ud til at være 5 eller 6 opgaver. Den første og den sidste ligner reduktionsopgaver, mens de tre til fem midterste er små ligninger, hvor man skal reducere x. Det er svært at se, hvor den ene hører op og den næste begynder.

 

 


Svar #2
31. august 2013 af Chas96 (Slettet)

Prøver Igen

(X+y)(a+2y)

(B-a)I Anden

(-4x+y)(4x+y)

-(a+x)(x+y)

(5-4y+2)(5+3y)

5-x=11

-17+2x=15

4-x=4

0,42x=1,26

7x-21=0

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er jo ét sammenhængende gnidder, hvor det er umuligt at se, hvor den ene ender og den næste begynder. Formuler opgaverne ordentligt og klart.

Måske skriver du fra din smartphone, og det format har stadig visse begrænsninger.


Svar #4
31. august 2013 af Chas96 (Slettet)

Ja, skrev fra min Mobil...


(X+y)(a+2y)

(B-a)2

(-4x+y)(4x+y)

-(a+x)(x+y)

(5-4y+2)(5+3y)

5-x=11

-17+2x=15

4-x=4

0,42x=1,26

7x-21=0

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

I reduktionsopgaverne ganger man parenteserne ud, mens man i ligningerne isolerer x.


Svar #6
31. august 2013 af Chas96 (Slettet)

Okay, men forstår ikke helt hvordan man regner de med x ud, så fx 4-x=4 så er x vel 0?


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er korrekt. (Hvad skal man trække fra 4 for stadig at have 4?)

I ligningerne isolerer man x.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.