Matematik

eksponential funktion

31. august 2013 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En bakteriekultur vokser eksponentielt og antallet af bakterier
tredobles på en time. Efter 4 timers forløb indeholder kulturen 10
millioner bakterier. Hvor mange bakterier var der oprindeligt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2013 af mette48 (Slettet)

antal bakterier b(t) efter t timer

b(4)=1000000

b=b(0)*2t

1000000=b(0)*24

b(0)=1000000/24 =62500


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2013 af SuneChr

# 1   ikke 24  men  34        antallet tredobles, i øvrigt en uheldig betegnelse.


Skriv et svar til: eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.