Matematik
f ' (x)
27. oktober 2005 af
henrik_va (Slettet)
Har li lidt problemer med denne opgave.. jeg skal finde f ' (x) ved hjælp af regnereglerne for differentiationer...
Men hvordan finder jeg f'(x) når
f(x) = (x-x^2) * "kvadratroden af x" ?
Men hvordan finder jeg f'(x) når
f(x) = (x-x^2) * "kvadratroden af x" ?
Svar #1
27. oktober 2005 af E=m*c^2 (Slettet)
det skal give:
f`(x)=(1-2x)*sqrt(x) + 1/2 * (x-x^2)/sqrt(x)
f`(x)=(1-2x)*sqrt(x) + 1/2 * (x-x^2)/sqrt(x)
Skriv et svar til: f ' (x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
