Matematik

Løs ligningen

04. september 2013 af Nezami_95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs ligningen (x-3)(x+2)=0

Ved ik hvad jeg skal? Nogle tip?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af PeterValberg

Brug "nulreglen"

a·b = 0   ⇔   a = 0  ∨  b = 0

hvilket i dit tilfælde bliver til:

(x - 3)·(x + 2) = 0    ⇔   x - 3 = 0   ∨   x + 2 = 0

herfra må du klare den selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. september 2013 af Nezami_95 (Slettet)

Mange tak! :D

Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.