Matematik

ligning

04. september 2013 af VTP

Hvordan isoleres y i denne ligning: 1,618=(12+y)/12


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af Budsmoke

Gang med 12 på begge sider og derefter træk 12 fra på begge sider :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2013 af 123434 (Slettet)

1,618*12=(12+y)  y=1,681*12-12


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.